• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підсумки Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» 2017 р.

Підсумки Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» 2017 р.

2017-07-10

/Files/images/0_a3e13_bb524176_M.jpg

Українським державним центром позашкільної освіти у червні 2017 року підведені підсумки Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». Метою виставки-конкурсу є підтримка та розвиток декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва; залучення учнівської молоді до відкриття і розуміння прекрасного в навколишньому середовищі і в своєму житті, пробудження в неї поваги до національної культурної спадщини. На конкурс було подано 1 773 роботи з усіх областей України. З поданих робіт в Українському державному центрі позашкільної освіти буде створена експозиція, яка працює протягом року.

Серед переможців конкурсу відзначено й вихованців Ніжинського Будинку дітей та юнацтва:

Дипломом ІІ ступеня Українського державного центру позашкільної освіти буде нагороджено - Кот Катерину, вихованку гуртка «Творча майстерня», за роботу «Ромашки», керівник Хоменко Ю.В.;
Дипломом ІІІ ступеня Українського державного центру позашкільної освіти - Кириченка Олега, вихованця гуртка «Ультрамарин», за роботу «Чарівний ліс», керівник Ревтюх Ю.Г.; Коваль Владиславу, вихованку гуртка «Творча майстерня», за роботу «Весняна пташка» та Остапенко Дарію, вихованку гуртка «Творча майстерня», за роботу «Писанкове дерево», керівник Хоменко Ю.В..
ВІТАЄМО!!!
http://udcpo.com.ua/…/XEH/NAKAZY/nakaz_pro_pidsumki_2017.pdf
Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi