• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "Паростки" подорожують та пізнають світ

"Паростки" подорожують та пізнають світ

2017-06-16

/Files/images/19059754_1386798021406709_5466842678248938938_n.jpg

Одне з головних завдань комплексної програми школи раннього розвитку "Паростки" НБДЮ - це допомогти дитині у пізнанні навколишнього світу за допомогою різних видів освітньо-мистецької діяльності. Ефективним засобом виховного впливу на пізнавальну сферу дошкільника є різноманітні екскурсії, в яких вихованці школи разом з батьками та педагогами залюбки беруть участь. Позитивні враження від подорожей надовго залишаються в пам'яті наших маленьких мандрівників.

Дуже цікавою для вихованців школи "Паростки" виявилася екскурсія до Пожежної частини м. Ніжин. Дякуємо пожежникам, які нам все показали і розказали. Діти вчилися гасити пожежу, приміряли на себе одяг, дихальну маску з повітрям. Особливо сподобалося знайомство з пожежними машинами, малюкам дозволили говорити в рацію, крутити кермо та включаючи сирену.

Багато позитиву та безліч нових вражень отримали наші малюки, відвідавши 12 червня Кінний двір. Діти покаталися на коні, погуляли на майданчику, подивились міні-зоопарк і навіть постріляли, як в справжній грі "ПЕЙНТБОЛ".

14 червня наймолодщі вихованці НБДЮ провели чудовий день у Київському зоопарку "12 місяців".

16 червня відбулась чергова екскурсія для вихованців школи "Паростки" та їх батьків у супроводі методиста Білан С. І. та педагогів Шевченко О. Л., Мартиненко С. О.. На цей раз дітлахи побували на летовищі та у музеї Спеціального авіаційного загону МНС. Дякуємо працівникам САЗ за змістовну та цікаву подорож, що сприятиме патріотичному вихованню дітей та їх профорієнтації.

Кiлькiсть переглядiв: 254

Коментарi