• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Обласний семінар директорів позашкільних навчальних закладів

Обласний семінар директорів позашкільних навчальних закладів

2019-11-14

«Стратегія розвитку позашкільної освіти

в умовах сучасного освітнього простору»

Саме під такою назвою 14 листопада в стінах Ніжинського Будинку дітей та юнацтва пройшов Обласний семінар-практикум директорів позашкільних навчальніх закладів області.
З вітальними словами до учасників семінару звернулися заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко та заступник начальника управління освіти Ніжинської міської ради Надія Пономаренко.
"Влада працює над створенням належних умов для вихованців позашкільних закладів міста, за кілька років з міського бюджету було виділено значні кошти на ремонти і матеріально-технічне забезпечення позашкільних закладів. Думаю, нам є що вам показати і чим зацікавити. Бажаю вам успішної роботи і гарних вражень від перебування в нашому древньому, але вічно молодому Ніжині", - наголосили виступаючі.
Особливо багато питань у присутніх було до Лариси Дейдиш, завідуючої сектором змісту позашкільної освіти і гурткової роботи відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту позашкільної освіти та виховної роботи Інституту модернізації змісту освіти. Адже саме живе спілкування з спеціалістами такого рівня дає змогу дати відповіді на актуальні проблеми позашкілля.
Петро Степовик, керівник Чернігівського відділення Міжнародної асоціації позашкільної осіти, директор КПНЗ "Центр національно-патріотичного виховання,туризму та краєзнавства учнівської молоді" ознайомив з діяльністю Міжнародної асоціації позашкільників, її принципами та завданнями.
Плідно та ефективно промайнув час , а потім гості семінару мали змогу насолодитися виступами кращих творчих колективів НБДЮ: ЗХА "Арабеск" (керівник - Лисиця О.А), ансамбль естестрадної пісні "Віват" (керівник - Крутько Н.В.), вокальний ансамбль "Співаночка" (керівник - Тітова М.І.)

Кiлькiсть переглядiв: 181

Коментарi